OOW of ‘One on Wednesday’

OOW of ‘One on Wednesday’

OOW of ‘One on Wednesday‘ wordt een nieuwe categorie op mijn blog. Op woensdag deel ik een volledige outfit of een kledingstuk dat je kan aankopen via de applicatie ‘Vinted‘. Wanneer COVID-19 stilletjes uit het land verdwijnt kan je de outfits of accessoires ook afhalen op mijn adres.


Hoe is het idee “One on Wednesday” ontstaan?

Het initiële concept komt van Mary Lawless Lee, een influencer via Instagram. Zij deelt elke vrijdag haar “Friday Five“, vijf favoriete outfits van de week met een linkje naar de webshop waar ze het gekocht heeft. Zowel voor mijn portefeuille als qua timing niet haalbaar, daarom heb ik er een twist aan gegeven zodat het voor mij wel haalbaar wordt.


Wat ga ik vooral delen?

Outfits of accessoires die ik niet meer draag omdat het gewoon een miskoop was of omdat er associaties naar boven komen waardoor ik toch eerder wat anders uit de kast zou halen.


En tegen welke prijs?

Het hangt een beetje van het artikel af maar de prijzen zullen wellicht schommelen tussen de 2 en 50 euro. Dure kleren heb ik niet maar wel veel kleren. Te veel kleren om het nog overzichtelijk te houden en daar wil ik een einde aan maken door ze te koop te stellen. 🙂

Wish me luck en veel toekomstig shopplezier!
Alle outfits & accessoires vind je binnenkort op deze pagina.Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.