OOW #1: Vandaag is rood

OOW #1: Vandaag is rood

De kleur van mijn volledige outfit! Vorige week woensdag kondigde ik een nieuwe categorie op mijn blog aan: “one on wednesday”. Elke woensdag deel ik een volledige outfit of een kledingstuk dat je kan aankopen via de applicatie Vinted. Vandaag deel ik een rode outfit.


Een rode kokerrok

Details H&M rode rok

De rode kokerrok heb ik gekocht in de H&M en heeft maat 34. De rits, achteraan in de rok, is goud. Normaal gezien heeft de rok ook een riempje maar dat is doorheen de jaren versleten door op andere outfits te dragen. Je kan de outfit aanvullen met een riempje uit je kleerkast maar dat is niet nodig. De lengte van de rok is 55 cm en hij staat op Vinted voor €6.


Met een bijpassende t-shirt

Details t-shirt pimkie

Voor deze rok heb ik een bijpassende t-shirt met roosjes als motief uitgekozen. De t-shirt heb ik gekocht in de Pimkie en heeft maat S. De bedoeling is dat je hieronder een extra topje (spaghettibandjes of geen bandjes) draagt omdat deze t-shirt doorzichtig is. De lengte van de t-shirt is 75 cm en hij staat op Vinted voor €3.


En een sjaal

Sjaal Veritas. City wear women.

Als laatste kan je ook een sjaal toevoegen aan de outfit. Deze heb ik gekocht in de Veritas en heeft een breedte van 65 cm, de lengte is 175 cm. De sjaal past ook perfect met een grijze of groene outfit. Hij staat op Vinted voor €3.


De volledige rode outfit

Afsluitend ook nog enkele foto’s van de outfit in zijn geheel. Normaal gesproken sta ik achter de camera en niet ervoor maar ik heb me geamuseerd in mijn studio. Als we de beentjes niet kunnen strekken op café omwille van het Coronavirus, doen we dat toch gewoon thuis ;-).


Koop de outfit aan via Vinted

Via mijn persoonlijke pagina op Vinted kan je alle outfits nog eens goed bestuderen. Voor amper €12 (exclusief verzending) ben je volledig gesteld!

—–
Note: Omwille van Covid-19 sta ik momenteel op ‘vakantiemodus’ via Vinted. Dat wil zeggen dat de artikelen niet openbaar staan en je het artikel ook niet meteen kan kopen. Laat iets weten als je interesse hebt in een van de vermelde artikelen en dan hou ik het voor jou aan de kant. De items op Vinted komen terug openbaar te staan wanneer de huidige maatregel “zoveel mogelijk binnen blijven” niet meer nodig is.
—–
Alle outfits van One on Wednesday kan je via mijn blog terugvinden achter deze link. Tot volgende week woensdag!Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.