OOW #9: Mijn eerste jurk met een open rug

OOW #9: Mijn eerste jurk met een open rug

Na mijn feestelijke jurk van vorige week zou ik deze week een alledaagse outfit te koop stellen. Niet dus. De jurk van vandaag is er opnieuw eentje met een bloemenmotief én een open rug. Ideaal om mee te pronken in de zomer!


1. De jurk

De jurk is een pronkstuk voor al het fijne dat je kan linken aan de zomermaanden: op vakantie gaan, een avondje cocktails drinken of lekker dansen met de meisjes na een dagje zonnen.

De jurk heeft maat M en komt van de Zara. De lengte van de rok is 40 centimeter. Je kan het bovenstuk zo hoog en zo laag binden als je wil want je maakt zelf de knoop in je nek. Ik zou aanraden om geen bh aan te doen omdat de jurk een voering heeft van 100% polyester. Het buitenstof is 100% viscose. Door de twee lagen kan je er zeker van zijn dat buitenstaanders niets zullen zien. Er is ook absoluut géén inkijk langs de zijkant van de jurk. Voelt geen bh oncomfortabel? Dan kan je ook altijd voor een bh zonder bandjes gaan. De jurk staat te koop op Vinted voor € 8.


Mijn eerste jurk met een open rug op Vinted

Via mijn persoonlijke pagina op Vinted kan je deze outfit nog eens goed bestuderen. Voor € 8 (exclusief verzending) ben je volledig gesteld! De verzending gebeurt via Mondial Relay of bpost.

Alle outfits van One on Wednesday kan je via mijn blog terugvinden achter deze link. Ik heb al meermaals de vraag gekregen of ik nog wel outfits in mijn kast heb hangen. En oh ja.. Ik kan je garanderen dat ik nog wel even voort kan met One on Wedsnesday ;-).


Af en toe is er tijdens het shooten voor beiden een korte pauze nodig. De jurk is ondertussen ook weer fris gewassen. 😉


One on Wednesday?

Elke woensdag deel ik een volledige outfit of een kledingstuk dat je kan aankopen via de applicatie ‘Vinted‘. Woon je in de buurt van Sint-Truiden? Dan kan je de outfits of accessoires ook afhalen op mijn adres om verzendkosten te vermijden. Het werd dringend tijd voor een opruim in mijn kleerkast!

Stay tuned voor meer zomeroutfits!
x, TinaGeef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.