OOW: Zomersolden

OOW: Zomersolden

In België starten de zomersolden dit jaar uitzonderlijk vanaf 1 augustus. In onze buurlanden starten de zomersolden vandaag. Iedereen richting Maastricht? Ik denk het wel. Hoe zit het met One on Wednesday, mijn persoonlijke kleerkast?


One on Wednesday

Voor de lezers die het concept nog niet kennen: elke woensdag (of toch bijna elke woensdag) deel ik een volledige outfit of een kledingstuk dat je kan aankopen via de applicatie ‘Vinted‘. Ik doe dit omdat ik teveel kleren heb om het nog overzichtelijk te houden en ook niet zomaar alles onverbiddelijk richting de spullenhulp wil brengen. De markt raakt stilaan verzadigd dus ik probeer er op een andere manier mee om te gaan.


Het resultaat tot vandaag

Van de negentien artikelen, waaronder hoofdzakelijk jurkjes , heb ik er ondertussen vier kunnen verkopen en daar ben ik best tevreden mee. Drie items werden via Vinted verkocht en één item via een omweg.

Is het de tijd en moeite wel waard?

De spullen fotograferen en online plaatsen zie ik niet als een opdracht, integendeel. Als ik in de toekomst iets zou willen doen met fotografie zou het richting de natuur gaan, toerisme of e-commerce. Op deze manier breid ik mijn portfolio ook uit en ik vind het best plezant!

Tevreden van Vinted? En de verzendopties?

Ja hoor! Pakjes worden bijna altijd verzonden via Mondial Relay omdat dit eigenlijk heel goedkoop is in vergelijking met bpost. Soms is een pakje wel een lange tijd onderweg maar iedereen is heel geduldig! Het geld ontvang je wanneer de koper effectief een bevestiging heeft gegeven dat hij/ zij het pakje heeft ontvangen en ook dit wordt heel vlot overgeschreven naar je bankrekening.

Hoe pak ik een item in?

Groen. Ik recycleer zakjes, kartonnen dozen en piepschuim van andere pakketjes en hergebruik waar ik kan. Daarnaast probeer ik er ook altijd een kleine attentie aan toe te voegen wat de koper verrast. Eigenlijk zou ik gewoon een webshop moeten beginnen want ik heb hier veel te veel plezier aan. 🙂


En die zomersolden?

Die pas ik ook toe vanaf vandaag! Ik geef geen grote kortingen omdat het bedrag dat ik vraag op zich vrij laag is maar dat extraatje kan maar helpen om je nét over de streep te trekken ;-). T-shirts, broeken en rokken gaan van €3 à €4 naar €2 en jurkjes van €8 naar 6.

Onderaan dit blogbericht krijg je nog een overzicht van alle items die te koop staan. Spreek me gerust aan als je het artikel persoonlijk wil overkopen om verzendkosten te vermijden.

Liefs & have fun shopping tijdens de zomersolden!
Tina
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.