Win een gevulde strandtas t.w.v € 125, dankzij Queens Fashion!

Win een gevulde strandtas t.w.v € 125, dankzij Queens Fashion!

De “Queens” geeft op zondag 2 juli een gevulde strandtas weg t.w.v € 125. Doe jij ook mee aan deze wedstrijd?

Wat zit er allemaal in de strandtas?

Uiteraard, alles wat je kan gebruiken op het strand: een zonnebril, een mooie grote hoed, -ik denk- een arm- of enkelbandje en een kleiner tasje om al je losse spullen in kwijt te kunnen. Een exacte opsomming van wat je krijgt wordt niet gegeven op de website van Queens Fashion maar dat is wat ik kan afleiden uit de promofoto.

Wat moet je doen om de strandtas te kunnen winnen?

Een foto posten van jezelf op Instagram, of op de Facebook wall van Queens. Dit – vanzelfsprekend – in je favoriete Queens zomeroutfit. Wie niet waagt niet wint, so here we go!

Queens Fashion, gestreept, Ichi, jurk

Queens Fashion, gestreept, Ichi, jurk

Queens Fashion, gestreept, Ichi, jurk

Queens Fashion, gestreept, Ichi, jurk

Strepen zijn een blijvende trend

Net zoals de vorige zomer, komt ook deze zomer ‘de streep’ weer terug. 

Als je rondkijkt in de winkels zie je strepen in allerlei soorten: horizontaal, verticaal, in twee kleuren, in meerdere kleuren, smal, breed, som maar op! Ik hou niet van een te drukke print, maar een must-have is toch wel dit jurkje uit fris katoen. Het heeft een klassieke babyblauw-met-witte streep en eigenlijk voelt het aan alsof je een hemd draagt. Je outfit straalt meteen een luchtig en schoon gevoel uit. Ideaal dus voor op het strand, maar ook als je voor afkoeling in het bos gaat tijdens de warme zomerdagen. Het jurkje van Ichi is nog steeds verkrijgbaar in de Queens Fashion en kost € 49,95.

Queens Fashion, gestreept, Ichi, jurk

Zo! Ik ben alvast benieuwd naar de uitslag van zondag. Mag ik er ook stiekem bij zeggen dat ik ervan overtuigd ben dat een beige strandtas beter bij mijn outfit past?

Liefs!
Tina


Nog meer foto’s?

Die kan je hier vinden. De foto’s die je in deze post ziet heb ik zelf gemaakt met behulp van mijn statief. Wil je zelf ook een shoot van jouw outfit? Contacteer me dan.Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.