Halfuurtje sneeuwwandelen

Halfuurtje sneeuwwandelen

Een weekend ‘niets’ plannen? Dat kan ik niet. Als kind wou ik nooit iets missen waardoor ik snel oververmoeid werd en 28 jaar later is dit niet anders. Ik ga graag naar een optreden, uit eten of shoppen met vriendinnen maar mijn perfecte pauze blijft een mooie wandeling! Het voorbije weekend vormde de perfecte gelegenheid want plots waren er 2 seizoenen in België. Zaterdag smolt de laatste sneeuw weg en op zondag wandelde ik zonder jas buiten.

Een half uurtje is genoeg

Op zaterdag of op zondag wandelen was voor mij geen optie want ik wil nooit kiezen tussen de leuke dingen. Dat is het enig-kind-syndroom dat soms weer terug naar boven komt. Soms moet ik het dus doen met de tijd die ik heb. Zo maakte ik zaterdag een sneeuwwandeling van een half uur, en dat was eigenlijk genoeg. 

Ik zag het bos

Kasteel Nieuwenhoven, Sint-Truiden, maart 2018, sneeuw.

En de alpaca

Kasteel Nieuwenhoven, Sint-Truiden, maart 2018, sneeuw.

De vijver

Kasteel Nieuwenhoven, Sint-Truiden, maart 2018, sneeuw.

De ezel en het paard

Kasteel Nieuwenhoven, Sint-Truiden, maart 2018, sneeuw.

En andere landschappen

Kasteel Nieuwenhoven, Sint-Truiden, maart 2018, sneeuw.

Kasteel Nieuwenhoven, Sint-Truiden, maart 2018, sneeuw.

Kasteel Nieuwenhoven, Sint-Truiden, maart 2018, sneeuw.

Kasteel Nieuwenhoven, Sint-Truiden, maart 2018, sneeuw.

Kasteel Nieuwenhoven, Sint-Truiden, maart 2018, sneeuw.

Kasteel Nieuwenhoven, Sint-Truiden, maart 2018, sneeuw.

Dat ene half uurtje is vaak genoeg om jezelf te verwonderen.


Vanavond een half uurtje lezen, schrijven of … ?
Kies jij maar. 


Mijn vorige sneeuwwandeling viel in december en dat leverde mooie beelden op.1 thought on “Halfuurtje sneeuwwandelen”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.