Strong women wear black

Strong women wear black

1 september. De dag voor nieuwe ervaringen. Kinderen (en volwassenen) gaan terug naar school, veel mensen hervatten hun werkschema of er worden nieuwe dienstregelingen gehanteerd binnen bepaalde bedrijven. Denk maar eens aan het openbaar vervoer zoals De Lijn en de NMBS. Anderen, zoals ik, blijven gewoon doorgaan met wat ze bezig waren.

Onzekerheid

Wat veel mensen niet beseffen is dat er bij nieuwe ervaringen ook vaak stress komt kijken, spontane vlagen van excitement en af en toe misschien een beetje onzekerheid. 

De mensen die mij kennen weten wanneer ik er last van heb: ik ben niet meer zo optimistisch, ik word onredelijk, alles vormt een probleem en af en toe kom ik zelfs scherp uit de hoek. Toegeven dat ik onzeker ben? Da’s best wel een grote opdracht want ik mag toch niet onzeker zijn? Complete onzin want zelfs een CEO of president komt wel eens in een situatie van onzekerheid terecht. Toch ligt de lat enorm hoog voor mij. Alles moet perfect zijn.

Wat doe ik om van die onzekerheid af te komen?

En nu komt het cliché van de dag: go for black. Mijn outfit kan heel mijn mood bepalen. Typisch vrouwen of typisch Tina?

Strong women wear black, black outfit

Strong women wear black, black outfit

Strong women wear black, black outfit

Gekozen locatie: Kerniel, Borgloon. Aeneas Wilder bouwde een architecturale structuur vlakbij het Klooster van Colen. Hier wordt je beloond met een prachtig uitzicht van 360°.

Ik draag automatisch zwart wanneer ik wakker word met een onzeker gevoel. Het straalt ‘power’ uit. Ik kan niets fout doen. Wanneer ik met mijn vriendinnen een stapje in de wereld zet voel ik me ook automatisch ondermaats als ik de enige ben met een gekleurde outfit terwijl de rest een little black dress draagt. Al eens naar de vrouwen gekeken in Italië of Parijs? Dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat de meesten ook daar zwart dragen.

Ik zeg het: black never goes out of style.
Hoe verliep jouw 1 september?

Strong women wear black, black outfit

Strong women wear black, black outfit


Extra zwart? Kijk eens in mijn galerij!


En een stukje “making of”

 1 thought on “Strong women wear black”

  • Dat filmpje, zo schattig!!!
    Ik ben een kleurmens…. Enkel zwart aan doen, ik moet er niet aan denken. Hoewel ik ook kei-onzeker ben. Misschien moet ik die zwart-theorie toch eens proberen toepassen 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.