Waarom was het zo stil de afgelopen maand?

Waarom was het zo stil de afgelopen maand?

Het is al even geleden dat ik nog een blogpost geschreven heb en dat voelt toch wel vreemd aan. Zeker omdat ik intussen zoveel positieve reacties kreeg op mijn foto’s en artikels. Ik ben er enorm dankbaar voor want het motiveert me alleen maar meer om verder te werken en zelfs nieuwe dingen te proberen. Uiteraard kost dat tijd en daarom was het dus ook zo stil.


Nieuwsgierig naar wat er allemaal is veranderd?
Of naar wat eraan komt?


Opleiding cultuureducator

Dit jaar ben ik gestart met een opleiding cultuureducator. Na zoveel jaar ligt mijn hart nog steeds in het maken van foto’s en het ontdekken van kunst. Het voelde alsof ik een rukwind nodig had om tot nieuwe ideeën te komen, dus ik ga ervoor! Ik werk gewoon verder als project manager binnen Statik maar op woensdagnamiddag vind je me als student aan de PXL, in Hasselt.

100km tegen Kanker.

Impulsief idee, maar why not? Op 18 maart 2018 loop ik samen met mijn collega’s de 100km tegen Kanker. Een extra motivatieduwtje om aan mijn conditie te werken. Wil je zelf een centje bijdragen of kennen jullie bedrijven die ons team willen sponsoren? Laat dan zeker wat weten want we hebben een persoonlijke rekening!

Twee jaar samen

Deze maand ben ik twee jaar samen met “die van mij en dat hebben we ook gevierd. Voor het eerst gingen we naar Cirque du Soleil in Brussel. Wat een fantastische show! Het is lang geleden dat ik zo verbaasd was op amper een paar uurtjes tijd. De dag nadien hielden we het rustig en genoten we een paar uurtjes in “De Verborgen Parel”, de mooiste privé sauna van Haspengouw.

Op wandel in Limburg

Als het mooi weer is ben ik eerder geneigd om naar buiten te trekken dan achter mijn laptop te zitten. Best wel een dooddoener voor mijn blog. Ik stel uit, ik ga naar buiten en ik stel weer uit. De voorbije maand heb ik dus veel gewandeld, op zowel bekend als onbekend terrein. Het domein van Nieuwenhoven natuurlijk op nummer één, maar ook de Sahara in Lommel en de Teut in Zonhoven hebben mijn voetstappen gezien.

Fietsweekend Voeren

We werden vaak getrakteerd op zonovergoten weekends. Kan je me een beter idee geven dan op zo een moment lekker uit te waaien op de fiets? In september reden Stijn en ik richting Voeren. Onderweg werden we getrakteerd op enkele mooie Limburgse landschappen en werd het een grote uitdaging voor onze (of ja, ‘mijn’) beenspieren om er op tijd te geraken.

Cultuurhuizen

Tijdens een opleiding cultuureducator hoor ik uiteraard ook de nodige portie cultuur op te snuiven. Er stonden verschillende concerten en voorstellingen op het programma waaronder “Bilzen Mysteries, een interactieve rondleiding door Alden Biesen en “Tweestrijd”, een theatervoorstelling in Diest. Over Bilzen Mysteries kom je binnenkort meer te weten, want dat was wel héél speciaal!

Achter mijn macrolens

Tegenwoordig gebruik ik mijn macrolens (100mm) meer en meer. Het is een ideaal (en goedkoop) alternatief voor reizen. Met een macrolens op pad gaan is eigenlijk een klein reisje want ik bekijk de natuur en mijn omgeving door een heel ander perspectief. Dat zie je tegenwoordig ook aan mijn Instagram account.


Zo. Dit was mijn heads up!
Wat is jou bijgebleven, de afgelopen maand?

Tina.

 Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.