Creatief met pastel: herfst, koffie en een sjaal alsjeblieft!

Creatief met pastel: herfst, koffie en een sjaal alsjeblieft!

Eindelijk: de herfst staat voor de deur.

Nooit gedacht dat ik het zou zeggen. Ik krijg maar al te graag een bruine teint en slaatjes smaken des te beter in de zomer. Een zuiders land staat ook op nummer één van mijn favoriete vakantiebestemmingen (ja, het is Italië). Voel ik zand tussen mijn tenen? Dan ben ik pas gelukkig.

Toch heb ik er vandaag geen behoefte aan en dat zie je ook aan mijn tekening. Misschien omdat we net te lang mooi weer hebben gehad? Of omdat ik gewoon uitkijk naar meer gezelligheid? Geef mij dit weekend maar een straffe tas koffie, een warme sjaal en een fijne wandelplek! Voor jou ook?


Gebruikt materiaal?

  • pastelkrijtjes van Conté à Paris
  • een doezelaar
  • een kneedgom
  • Mi-Teintes papier van Canson.

Optioneel: gedroogde bladeren en een (straffe) koffie om nét dat extra herfstgevoel te creëren. 🙂

 

Welk seizoen staat op jouw lijf geschreven?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.