Verhuisstress

Verhuisstress

Het voorbije weekend was het eigenlijk alles behalve een rustig Paasweekend. Vrijdagavond heb ik 4 uur lang spullen ingepakt om de dag erna mijn slaapkamer – op iets minder dan een uur tijd – in stukken op de grond te zien liggen. Horror, al die verhuisstress. Vooral omdat de afbraak van mijn slaapkamer een grote invloed heeft op een klein, maar belangrijk, stuk van mijn persoonlijkheid.

Dag gezelligheid

Slaapkamer

Ook al ben ik heel vaak op reis, toch ben ik een heel huiselijk persoon. Ik hou van zoete bakgeuren, details die het wonen fijn maken en vooral: weten wat waar ligt. De afgelopen 3 dagen ben ik minstens 5x in paniek geslaan omdat ik ‘weer’ iets kwijt was. Iets waar ik op dat moment belang aan hecht. Het is duidelijk dat ik toch wel een klein beetje structuur nodig in mijn dagelijks leven, ook tijdens de verhuis. Ik denk eraan om post-its te plakken op al mijn opbergmateriaal zoals kartonnen dozen en zakken. Heeft iemand een beter idee? Kom er dan snel mee op de proppen want ik geraak aan het eind van mijn Latijn.

Verhuisstress

Zoals je ziet slaap ik momenteel op een matras op de grond tussen de planken van mijn bed en mijn kleerkast. Heel comfortabel is het niet maar dat is hopelijk van korte duur. Mijn appartement staat nog altijd te huur dus spread the word want het is heel lastig om een nieuwe huurder te vinden. Deze week ontvangen we nog 2 kandidaten, dus fingers crossed dat alles goed verloopt!

Slaapkamer-afgebroken

Slaapkamer-afgebroken

Slaapkamer-afgebroken

Slaapkamer-afgebroken

Ondertussen bak ik verder zodat die overheerlijke, zoete geur blijft hangen. De mooie details worden helaas vervangen door lompe dozen of losse planken. En mijn spullen? Tja. Ik weet nog altijd niet wat waar precies ligt.

Hoe hard ik er ook naar uitkijk om samen te gaan wonen met mijn vriend, verhuizen is officieel écht niets voor mij. 



Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.