Studiodagen

Studiodagen

Al eens naar buiten gekeken? Dit seizoen maakt me eerlijk gezegd niet gelukkig. Ik kijk uit naar de dagen dat ik met de fiets naar het werk kan en afsluit met een terrasje. Toch zou ik van zo’n druilerige dagen als deze moeten profiteren en mezelf opsluiten in mijn fotostudio. Helaas is dat niet zo vanzelfsprekend. De lampen, de achtergronden en de honinggraten zijn er maar het onderwerp ontgaat me soms. 

Producten of portretten?

Voor de kerstperiode maakte ik desserts om ze vervolgens te fotograferen (en op te eten) of maakte ik zelfportretten. Fotografeer ik het liefst producten of portretten? Dan denk dat ik dat ik toch eerder voor producten zou kiezen. De setting die ik wil zien creëer ik zelf waardoor ik ook een groot stuk van mijn creativiteit kwijt kan, al geven personen en dieren meer uitdaging omwille van de emoties die je (nog) niet kent. Het is moeilijk te kiezen.

Studiodagen, Tina Sauwens

Tips & Tricks?

Zijn er boeken die ik moet lezen, artikels die ik moet raadplegen of YouTube kanalen die ik zeker moet volgen? Laat het me dan zeker weten! Het afgelopen jaar ben ik meer bezig geweest met macro- en landschapsfotografie waardoor mijn studiolampen eerder aan de zijlijn bleven staan. Tijd om het terug op te nemen!

Zeker met de komende weersvoorspellingen…


Wat fotografeer jij zoal?


Studiodagen, Tina SauwensEen reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.