100km voor Kom op tegen Kanker: ik loop mee en ik deel zoetigheid

100km voor Kom op tegen Kanker: ik loop mee en ik deel zoetigheid

Op 18 maart loop ik samen met mijn ex-collega’s van Statik 100km voor Kom op tegen Kanker. De 100km run is een loopevenement waarbij groepjes van 4 personen samen 100km lopen ten voordele van kankeronderzoek.

Samen 100km?

Indrukwekkend hè?

Ons team, Statikbe, bestaat net zoals alle andere teams uit 4 lopers. Tim loopt de volle 40km, Jan 30km, Anton 20km en ik 10km om het af te maken. We starten samen en komen ook samen over de finish waardoor we samen 100km hebben gelopen.

De 100km run gaat door op en rond de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen (Wilrijk) en het UZA op 18 maart. Ons startgeld om mee te kunnen lopen bedraagt € 2500 en dat vormt voorlopig nog een probleem. De goesting om te lopen is er zeker en vast, maar het geld nog niet helemaal! Als ik kijk naar onze teampagina hebben we nog ongeveer € 1500 te gaan voor 7 maart en daarom zet ik een zoete actie op poten.

Zoete actie?

Het is een cliché maar de mensen die me kennen weten dat ik graag in de keuken sta en vooral voor het maken van zoetigheid. Wanneer ik mijn vriendinnen uitnodig voor een brunch, weten ze ook dat het niet bij één keuze blijft omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft. Voor de 100km run krijg je van mij ook de keuze tussen enkele zoetigheden.

1. Marmercake

Marmercake voor Kom op Tegen Kanker. 100km Run. Statikbe.


Sia interieur: stolp afgehaald bij Thomas in Hasselt.


2. Vanillewafels

Wafels voor Kom op Tegen Kanker. 100km Run. Statikbe.

3. Tiramisu van Lotus speculoos

Speculoostiramisu van Lotus voor Kom op Tegen Kanker. 100km Run. Statikbe.

4. Bananenbrood (zonder suiker!) 

Bananenbrood voor Kom op Tegen Kanker. 100km Run. Statikbe.

5. Vanillecake

Vanillecake voor Kom op Tegen Kanker. 100km Run. Statikbe.

Zonder topping.

Vanillecake met poedersuiker voor Kom op Tegen Kanker. 100km Run. Statikbe.

Met poedersuiker.

Vanillecake met poedersuiker en smarties voor Kom op Tegen Kanker. 100km Run. Statikbe.

Of smarties. Of zelfs poedersuiker & smarties (denk aan de kinderen!)


Wat vraag ik ervoor terug?

Een vrije bijdrage.

Je kan je vrije bijdrage storten op mijn rekeningnummer: BE73 7350 1467 3660 in ruil voor een zoet gebakje. De opbrengst van deze actie stort ik integraal op 4 maart door op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker met de opmerking ‘ACTIE’ en de code van ons team.

Of een gift

Een vrije gift kan je storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van “GIFT” (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 340001717.

Vanaf 40 euro per jaar is zo’n gift fiscaal aftrekbaar.

Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Vandaar dat ik toch nog een onderscheid maak tussen een gift of een bijdrage.

Hoe regelen we de suiker? 

Stuur me een mailtje waarin staat wat je zou willen en tegen wanneer (evt vermelding van hoeveel personen) en dan spreken we zo verder af!

Statikbe is je alvast heel dankbaar!

Sportieve groetjes.
Anton, Tim, Tina & Jan.

100km Run. Statikbe. Kom op Tegen Kanker.


Wist je dat?

Linde Merckpoel en Saartje Vandendriessche ook meelopen
aan de 100km run?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *