Creatief met waterverf: mama in de spotlight, op moederdag

Creatief met waterverf: mama in de spotlight, op moederdag

Sinds vorige week volg ik opnieuw een creatieve cursus bij Snow & Rose in Hasselt: botanisch illustreren. Binnenkort volgt er een verslagje over maar ik kan je nu al zeggen dat het een succes is. Debbie doet elke keer opnieuw haar best om al haar kennis op een eenvoudige manier over te brengen.

Moederdag

Afgelopen zondag vormde moederdag de perfecte gelegenheid om te oefenen: een kaartje voor de mama. Ik maakte eerst de outline met behulp van de blotted line techniek die ik geleerd heb tijdens Creative Life in Utrecht. Nadien kleurde ik met aquarelverf. Aquarel is nog steeds een beetje trial en error want ik krijg moeilijk controle over water en pigment. Om het kaartje af te maken, knutselde ik ook een transparante enveloppe met behulp van kalkpapier en dubbelzijdige tape.

Twijfel twijfel

Voor mij blijft het een kunst om buiten die 3u per week creatief aan het werk te blijven. Dat wit vel papier vormt nog steeds een drempel want er zit een kritische Tina continu in mijn oor te roepenDat kan beter!”. Dubbel hé, want om beter te worden moet je blijven oefenen.

 

Het resultaat

Artistieke zondag: mama in de spotlight op moederdag. Tina creatief aan het werk.Aan het werk


Die zin voor creativiteit heb ik volledig aan de mama te danken. 
Wat deed jij voor moederdag? 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.