Verzonken in gedachten

Verzonken in gedachten

Mijn laatste blogbericht dateert sinds februari. Toen mijn jas nog permanent naast de deur hing en het ijs onder mijn voeten kraakte. De koudste periode van het jaar lijkt vandaag zo ver weg. Wellicht zit de aanhoudende warmte er voor iets tussen. Of het feit dat het in de voorbije vier maanden verschrikkelijk druk was in mijn hoofd waardoor ik minder gericht kan schrijven. Wanneer ik veel ervaringen te verwerken heb, zijn mijn gedachten overal en nergens. Het is dan best lastig om te achterhalen wat ik echt wil of waar ik echt behoefte aan heb. Vandaar ook de stilte op mijn blog. Verzonken in gedachten? Dat kan je wel zeggen. 


Heads up

De verhuis

Een van de mooiste gebeurtenissen dit jaar. Stijn en ik wonen heel gezellig, groot en vlakbij zoveel leuke dingen. Toch zie ik veel opruimwerk in het huis en dat kan mijn gedachten (en tijd) af en toe in beslag nemen.

Foto opdrachten

Intussen heb ik ook enkele foto opdrachten aangenomen zoals het maken van een boekje met communiefoto’s, foto’s voor een huwelijkskaartje etc. Helaas komt de perfectionist in mij graag naar boven op zo’n momenten. Er kroop dus best wel veel tijd in maar het was een mooie leerervaring voor mij naar drukwerk en fotobewerking. 

Art based learning

De zin in cultuur is nog niet helemaal voorbij, sinds mijn studies cultuureducator. In de lente volgde ik een cursus in Nederland rond Art Based Learning. Een techniek van 4 stappen waarbij je door te kijken naar- en na te denken over kunst aan creativiteitsontwikkeling, persoonsvorming en artistiek onderzoek doet. De cursus is afgelopen, dus wat nu?

 

 

Riga

Tijdens een verlengd weekend in mei kreeg ik het impulsieve idee om er nog eens alleen op uit te gaan. Op vrijdag boekte ik mijn vlucht en op zaterdag vertrok ik voor vijf dagen naar Riga. Het was aangenaam warm, ik liet me meeslepen tussen de art nouveau gebouwen en het werd stil. Eindelijk. 

Montenegro

We kunnen ook weer een stukje Balkan van onze ‘to-see‘ list schrappen want we zijn 10 dagen in Montenegro geweest. Mooi? Jazeker. Maar toch ben ik ook steeds weer tevreden wanneer we uit die Balkanlanden kunnen vertrekken. Een hoop indrukken zijn meegereisd naar huis. 

De olifanten

En soms gebeuren er ook dingen waar je liever niet over babbelt of die je liever niet deelt met iedereen, dus die hou ik ook gewoon voor mezelf… 😉

Af en toe ben ik nog verzonken in gedachten, maar mijn blog hou ik hoe dan ook, toch graag boven water.

Tot snel!1 thought on “Verzonken in gedachten”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.