Nog 5x slapen

Nog 5x slapen

Wanneer de zon schijnt kan ik me buiten volledig opladen want ik vind mijn rust in de natuur. Alles ziet er veel kleurrijker uit, ik geniet van de geur van bloemen en planten rondom me en de warmte is gewoon zalig. Zo koos ik er zaterdag voor om, naast een check van mijn nieuwe woonplaats, ook een mooie boswandeling te maken in de buurt.

De eerste foto’s die je hieronder ziet zijn genomen in maart 2017 maar ondertussen ziet het bos er al wat groener uit.

Nieuwenhoven

Nieuwenhoven

Nieuwenhoven

Nieuwenhoven

Nieuwenhoven

Mijn appartement in Leuven stond de laatste tijd vaak in de spotlight.
Hoe staat het nu eigenlijk met mijn nieuwe thuis?


Een sprookje

Afgelopen zaterdag werden de koelkast en de wasmachine geïnstalleerd en kregen we een korte status rond alles wat nog moet opgeknapt worden. We zagen dat er ook al heel hard werd gewerkt. Fijn om te weten dat er niet alleen bij ons, maar ook aan de andere kant veranderingen hebben plaatsgevonden.

Komend weekend ontvangen we officieel de sleutels van het huis, nog 5 nachten slapen! 

Waar is mijn nieuwe woonplaats?

Eigenlijk durf ik het niet hardop te zeggen. Het lijkt alsof iemand ons verteld heeft waar we naartoe gaan want in realiteit is het te mooi om waar te zijn. Herken je de locatie op mijn hoofdfoto? Dan weet je het! Wanneer ik er officieel woon en alles goed is doorgedrongen, vertel ik er meer over en hoe we er zijn terecht gekomen. De meeste mensen weten het al, maar dat zijn ook net die mensen die elke dag mijn emoties zien. Het enthousiasme rond mijn nieuwe thuis, maar ook de frustraties rond mijn appartement in Leuven.


Mijn outfit?
Zo geel als de zon.

Zaterdag kwamen mijn kleurrijke zomerkleren voor één dag terug uit de kast.

Outfit van de dag?

  • Een gele wijd lopende rok, gekocht in de winkel “Reserved“, te Boedapest.
    Naar mijn mening een winkel die ook gerust een vestiging mag openen in België.
  • Een witte doorzichtige t-shirt, enkele jaren geleden in de Primark gekocht.
  • Schoenen van Rieker die je nu nog (met korting!) kan kopen via Torfs.
  • Mijn oorbellen komen van Koffie en Staal, een koffiebar in Leuven.

Nieuwenhoven

Nieuwenhoven

Tot mijn eigen grote ergernis sleur ik ook elke uitstap met een overvolle handtas. Maar die moet gewoon mee. Wat steekt er dan allemaal in? Een schriftje om in te schrijven, extra lenzen en batterijen voor mijn camera en tot slot een leesboek.

Ik denk oprecht dat ik bang ben om me te vervelen of praktisch gezien niet verder kan met wat ik bezig ben. Binnenkort komt er snel verandering in want hoe kan zo’n mooie plek ooit saai worden? Ik zie me al zitten met een boekje aan de vijver, in alle rust.

Nieuwenhoven

Nieuwenhoven


Nog meer foto’s?

Die kan je hier vinden. De foto’s die je in deze post ziet heb ik zelf gemaakt met behulp van mijn statief en Canon applicatie op mijn iPhone.

Wil je zelf ook een shoot van jouw outfit? Contacteer me dan.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *