Magazinemeisje

Magazinemeisje

De voorbije twee weken is het maar stil geweest op mijn blog en daar heb ik een gepaste verklaring voor: ik had geen internet. In de plaats van te bloggen vulde ik mijn avonden met uitpakken, uitpakken en nog eens uitpakken. Wat zou ik anders doen als ik geen internet had en ook niets om uit te pakken? Lezen. Het lezen van een roman duurt me te lang omdat ik ‘snel’ ergens door wil. Enkele artikeltjes zijn dus meer dan goed genoeg. Opgebiecht? Ik ben een echt magazinemeisje.

Alle magazines verhuisden mee

De stapel Flow magazines is ondertussen groter dan mezelf geworden. Ik kan perfect een exemplaar van 2013 uit de kast pakken en tot ontspanning komen. Al mijn magazines gingen mee met de verhuis. Geen uitzondering.

Magazinemeisje, Flow Magazine, Flow

Wat maakt Flow zo fijn?

Flow, een tijdschrift zonder haast. Over klein geluk, andere keuzes en simpeler leven, gedrukt in Nederland. Voor mij is het magazine een bron van inspirationele teksten en mooie illustraties. Ik krijg heel veel zin om aan iets nieuws te beginnen of bepaalde zaken anders aan te pakken wanneer ik enkele artikels uit Flow heb gelezen. Het geeft me enorm veel energie! 

5 topics waar je meer over te weten komt

1. Het leven van …

Magazinemeisje, Flow Magazine, Flow

Er zijn zoveel creatieve mensen en jobs op de wereld waar je nog nooit over gehoord hebt. Zo wist ik nog niet dat het houden van een plantenasiel ook een job is en dat zoveel creatieve mensen van hun eigen werkruimte een job maken. Voor mij een fijne bevestiging want ik weet nu al dat ik geen project manager ga blijven. Geef het nog een aantal jaar, maar zeker niet tot aan mijn pensioen. Daarvoor is de job – in mijn ogen – te stresserend.

2. Filosoferende artikeltjes

De zin van je zorgen te maken, bepaalde vriendschappen te onderhouden of je hele huis op te ruimen. Dagdagelijkse dingen waar je heel af en toe bij moet stil staan. Gewoon omdat deze eenvoudige vragen je hoofd bezig houden. Logische verklaringen zullen er nooit zijn, maar het is wel fijn om anderen hun visie daar ook op te kennen.

3. Toffe spulletjes

Er komen in het magazine ook vaak leuke spulletjes aan bod. Zo leer je snel kennis maken met nieuwe webshops en andere toffe offline winkeltjes. Cadeautips verzekerd!

4. Speciale editie

Magazinemeisje, Flow Magazine, Flow

Heel af en toe verschijnt er ook een ‘special’ van flow. De special wordt uitgebracht naast het standaard magazine en richt zich op specifieke thema’s zoals mindfulness, DIY of vakantie. De laatste die ik gekocht had heeft als hoofdonderwerp: “wonen”. Ideaal leesvoer in de huidige omstandigheden.

5. Andere steden

Magazinemeisje, Flow Magazine, Flow

Soms lijkt het gras groener te zijn ergens anders. Althans toch voor even. In Flow gaat het vooral om het gevoel dat achter de reis zit en niet zozeer om de meest praktische tips. Japan stond het laatste nummer in de spotlight.


En nog zoveel meer!
Gisterenavond ben ik weer heel gemotiveerd terug thuis gekomen, na 2 dagen in Nederland te verblijven. Wat ben ik ons buurland dankbaar voor al die creatieve energie. Utrecht, Amersfoort en Deventer kan ik weer fijn doorstrepen op mijn wereldkaart van bezochte plaatsen. Vanaf morgen weet jij er ook meer over!

Nog een fijne zondagavond.
Tina3 thoughts on “Magazinemeisje”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.