(verkocht) OOW #5: Bohemian geprinte jurk

(verkocht) OOW #5: Bohemian geprinte jurk

Ook het gevoel van vakantie kan terugkomen in kledij. Deze jurk kocht ik meteen na mijn roadtrip door Portugal. Toeval? Misschien niet, want ik miste op dat moment de Portugese vibes en kleurrijke tegels wel, die ook een beetje terugkomen in deze bohemian geprinte jurk.


De bohemian geprinte jurk

De jurk is ideaal voor de lente omdat het gemaakt is van een heel lichte stof: 100% polyester. Ik heb de jurk gedragen om naar het werk te gaan op mijn meest vrolijke dagen maar er komt een einde aan de draagbaarheid omdat de maat me niet meer zo lekker zit. Het is een 36 met een gestikt naadje op de borst, en net daar situeert voor mij het probleem. Het moet juist vallen en dat doet het niet meer. De jurk is van het merk New Look en 85 centimeter lang. Deze jurk is verkocht via Vinted.


Koop de jurk aan via Vinted

Via mijn persoonlijke pagina op Vinted kan je deze outfit nog eens goed bestuderen, al is de jurk verkocht.

Alle outfits van One on Wednesday kan je via mijn blog terugvinden achter deze link.
Een fijne en zonnige dag toegewenst!Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.