(2/2 verkocht) OOW #7: Een toekomstige vakantie outfit

(2/2 verkocht) OOW #7: Een toekomstige vakantie outfit

Met het nieuwsbericht waarin Griekenland heeft aangekondigd dat toeristen in de toekomst van harte welkom zijn, begint mijn fantasie een beetje op hol te slaan. Olijven en feta onder een Griekse zon? Yes please. De zon is ook vandaag aanwezig in ons land dus het leek me een ideaal moment om een vakantie outfit te koop te stellen en te hopen op een oversteek van onze grenzen, ‘ergens’ in de zomermaanden.


(verkocht) 1. Roze rok

De lange roze rok is een beetje exotisch dus het zal je wellicht niet verwonderen dat ik deze niet in België heb gekocht. Het werd een nieuwe aanwinst in Turkije en het is écht een vakantieparel! De rok van Batik is gemaakt van 100% polyester en heeft een maat S. De totale lengte is 103 centimeter. Ik droeg de rok op mijn taille en moet hakken aandoen om de rok niet over de grond te laten slepen. Deze rok is rechtstreeks verkocht.


(verkocht) 2. Crop Top

Deze crop top heb ik ooit gekocht in de Pimkie voor 7,99, het prijskaartje hangt er zelfs nog aan. De crop top met een maat S is vanaf de schouder gemeten 38 centimeter en gemaakt van 95% katoen en 5% elastane. Met de juiste BH is het topje niet see-through. Ik had dus duidelijk geen donkerblauwe moeten aandoen met alle spotlights in mijn omgeving. Oeps! 🙂 Dit topje is verkocht via Vinted.

In deze vakantieoutfit krijg ik zelfs zin om een duckface te trekken,
en die krijg je er zo bij! 😉


De vakantie outfit op Vinted

Via mijn persoonlijke pagina op Vinted kan je deze outfit nog eens goed bestuderen. De verzending gebeurt via Mondial Relay of bpost.

Uitkijkend naar een zomer in het buitenland.
X, TinaGeef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.