(1/2 verkocht) OOW #10: Kleurrijke en geprinte jurk

(1/2 verkocht) OOW #10: Kleurrijke en geprinte jurk

Desigual staat als Spaans merk bekend omwille van haar drukke en kleurrijke prints. De jurk die ik vandaag op Vinted heb geplaatst lijkt in het plaatje te passen maar is toch van het merk “Garcia“. Op een grijze en dreigend regenachtige namiddag als deze, vind ik het des te fijner om een kleurrijke en geprinte jurk te dragen!


1. De kleurrijke en geprinte jurk

De jurk is een ideaal artikel voor lente- en zomermaanden omdat de mouw niet aanspant en je decolleté toch een kans krijgt om te bruinen. Ik kan niet zeggen van welk soort stof de jurk gemaakt is maar ik denk polyester. Het label heb ik er bij aankoop meteen uitgeknipt. Het is in elk geval een fijn en zacht stofje om te dragen! De jurk heeft een voering waardoor er geen kans is op doorkijk. Ik droeg er steeds een spaghettiband topje onder maar je zou de jurk ook kunnen laten dichtmaken zodat dit niet nodig is.

De jurk heeft als maat “S” en is in totaal 85 centimeter lang, vanaf de schouder gemeten. Je kan het kledingstuk voor € 8 aankopen via Vinted.

Garcia

(verkocht) 2. Rode schoenen van Camper

Voor de eerste keer verkoop ik via One On Wednesday ook schoenen. Schoenen van Camper worden gemaakt van hoogwaardig, sterk en duurzaam leer. De aankoopprijs varieert van 80 tot 140 euro wat eigenlijk helemaal niet goedkoop is. Ik verkoop ze omdat de kleur en het model niet meer passen bij mijn kledingstijl. Zin om eens een eindje in mijn schoenen te wandelen? Deze schoenen zijn verkocht via Vinted.


De look op Vinted

Via mijn persoonlijke pagina op Vinted kan je deze outfit nog eens goed bestuderen. Voor € 8 (exclusief verzending) ben je volledig gesteld! De verzending gebeurt via Mondial Relay of bpost.

Alle outfits van One on Wednesday kan je via mijn blog terugvinden achter deze link.

Lieve groetjes,
TinaGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.